Uitzendbureau techniek Proton Group

2022-06-29
Proton Group B.V.

Uitzendbureau Proton Group zorgt voor de perfecte match in de techniek

De wereld van de techniek is continu in ontwikkeling. De vraag naar technische mensen is gigantisch en groeit alleen maar. Daarom is het belangrijk dat de juiste match gemaakt wordt tussen werkgevers en werknemers. Uitzendbureau in techniek Proton Group B.V. helpt in die zoektocht. Als uitzendbureau in Eindhoven in onder andere elektrotechniek staan wij klaar voor zowel werkgevers als werknemers. 

Proton Group is al meer dan twintig jaar kenner in de branche techniek als uitzendbureau in Eindhoven. Positiviteit staat bij ons centraal: we zitten bomvol drive en energie. Als uitzendbureau in techniek hebben wij een specialisatie in detacheren en uitzenden van technisch personeel. Bij ons werken vakmensen in sectoren als de machinebouw, installatietechniek en elektrotechniek. 

We zoeken altijd naar enthousiaste collega’s die de juiste kennis in huis hebben. Bij ons staat een uitdagende baan voor je klaar, met een mooi salaris. Bij ons staat jouw persoonlijke ontwikkeling voorop, daarom helpen we je bijvoorbeeld met coaching en opleiding. Jij ontwikkelt je zo tot een topper in de techniek. Je werkt mee aan toffe projecten, als ZZP’er of vast in dienstverband, bij onze opdrachtgevers. Dat zijn vaak bedrijven met specialisaties en een bekende naam in de regio. 

Als uitzendbureau in techniek hebben wij diverse openstaande vacatures in de regio Eindhoven en daarbuiten. Bijvoorbeeld beroepen als zelfstandig engineer/tekenaar, elektromonteur, installatiemonteur en loodgieter komen voorbij. Zowel werkgevers als werknemers mogen een beroep op ons doen. Zo maken wij de perfecte matches in de techniek.